Herpes simplex 1+2 - diagnostic molecular (probe diverse)

Reducere -12%
381 Lei   335,28 Lei
Recoltare Gratuită

Termen de execuție

  • 11 zile lucrătoare

Herpesvirusurile formează una dintre cele mai mari familii de agenți infecțioși care pot afecta atât animalele cu sânge cald cât şi pe cele cu sânge rece. La om, determină o serie întreagă de sindroame care variază de la leziuni muco-cutanate banale, la infecții ce ameninţă viaţa bolnavului; unele dintre ele au fost implicate în etiologia diferitelor cancere. O importantă proprietate a acestor virusuri este abilitatea lor de a determina infecții latente care, ulterior, se pot reactiva.

Virusurile herpetice 1 și 2 sunt patogeni ubicuitari ai omului, care determină fie infecții asimptomatice, fie boli ușoare ale tegumentului și mucoasei. HSV1 determina aproximativ 85% din infecțiile primare ale mucoasei și tegumentului.

În aproximativ 10% dintre infecțiile primare, HSV1 determina diverse simptome clinice: gingivostomatita, keratoconjunctivita, erupții veziculare la nivelul tegumentului, encefalită, meningită și infecții neonatale. HSV2 poate determina alte simptome, precum Herpes genitalis.

Infecțiile neonatale sunt cel mai frecvent (70%) cauzate de HSV2 și sunt dobândite în utero, intra sau postpartum. Mortalitatea variază între 85% (în absența tratamentului) și 25% (prin aplicarea terapiei antivirale).

  • Review-uri (0)

Scrie un review


close

Herpes simplex 1+2 - diagnostic molecular (probe diverse)

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda