SARS-CoV-2 (COVID-19) Antigen (test screening)

Reducere -10%
100 Lei   90 Lei
Recoltare Gratuită

Termen De ExecuțIe

  • 24 ore

Programări (Call Center)

COVID-19 (abreviere din engleză COronaVIrus Disease 2019), de asemenea cunoscut sub numele de sindromul respirator acut 2019-nCoV, sindromul respirator acut sever 2 și pneumonia Wuhan, este un sindrom respirator viral cauzat de coronavirusul sindromului respirator acut sever 2 (SARS-CoV-2).

SARS-CoV-2 este un β-coronavirus, care este un virus ARN. Acesta se răspândește prin transmitere de la om la om prin picături sau contact direct.

Cele mai frecvente simptome ale infecției cu COVID-19 sunt:
  • febră ridicată
  • respirație îngreunată
  • tuse uscată
  • slăbiciune / oboseală

Unii pacienți mai pot prezenta: dureri de cap, congestie nazală, dureri în gât sau diaree. Aceste simptome sunt de obicei ușoare, cu debut treptat.

Investigația recomandată pentru diagnosticul infecției cu SARS-CoV-2 este testul efectuat prin metoda reacției de polimerizare în lanț în timp real (RT-PCR) care durează câteva ore. Testele antigenice permit un diagnostic rapid și eficient din punct de vedere al costurilor. În laboratoarele Clinica Sante, testele antigenice sunt efectuate prin metoda cromatografie în flux lateral. Kitul are o sensibilitate de 97.6% și o specificitate de >99.9%.

Tip probă:

Fiecărui pacient îi este recoltată o probă de exudat nazofaringian.

Limitările metodei:

Rezultatele negative nu exclud infectia cu SARS-CoV-2 si nu pot fi utilizate ca baza exclusive pentru tratament sau alte decizii de management. Rezultatele negative trebuie sa fie combinate cu observatii clinice, istoricul pacientului si informatii epidemiologice.
Rezultatele pozitive ale testelor nu exclud co-infectiile cu alti agenti patogeni.

  • Review-uri (0)

Scrie un review


close

SARS-CoV-2 (COVID-19) Antigen (test screening)

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.