Întrebări frecvente după recoltarea analizelor

Întrebări frecvente după recoltarea analizelor
  • Ce se întâmplă cu specimenele mele după ce părăsesc laboratorul și centrul de analize?
  • Cum sunt raportate rezultatele mele?
  • Când îmi voi primi rezultatele?
  • Rezultatele testelor mele de laborator sunt confidențiale?
  • Îmi puteti spune rezultatele mele?



Ce se întâmplă cu specimenele mele după ce părăsesc laboratorul și centrul de analize?

După ce eșantionul dvs. este colectat, acesta este transportat la una dintre facilitățile noastre de testare, unde este procesat și testat de către tehnologi și tehnicieni medicali cu înaltă calificare și certificare, folosind cele mai noi metode de ultimă generație.

După obținerea rezultatelor, acestea sunt comunicate prompt furnizorului de asistență medicală solicitat pentru consultarea cu dumneavoastră, pacientul.

Cum sunt raportate rezultatele mele?

Toate rezultatele testelor în Clinica Sante sunt tipărite pe un formular de raport generat de computer, care poate fi ridicat direct de la centru sau vizualizat online în baza unui cod primit în momentul recoltării.

Orice rezultate anormale semnificative din punct de vedere clinic sunt telefonate cu promptitudine la furnizorul dvs. de asistență medicală.

Când îmi voi primi rezultatele?

Majoritatea rezultatelor testelor de rutină sunt raportate în decurs de 24 de ore. Unele teste necesită mai mult timp pentru procesare sau pentru a permite creșterea microorganismelor.Aceste rezultate pot dura câteva zile sau chiar săptămâni pentru a se raporta.

Orice rezultate anormale semnificative din punct de vedere clinic sunt apelate imediat la furnizorul dvs. de asistență medicală.

Rezultatele testelor mele de laborator sunt confidențiale?

Toate rezultatele testelor sunt confidențiale. Clinica Sante are îndrumări stricte pentru a se asigura că numai furnizorul de asistență medicală de referință primește rezultatele testelor. Dacă furnizorul dvs. de asistență medicală solicită să vă trimitem rezultatele către alt clinician, vom face acest lucru.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate, disponibilă pe acest site web.

Îmi puteti spune rezultatele mele?

În conformitate cu legislația privind confidențialitatea, atunci când medicul dumneavoastră a solicitat serviciile noastre de laborator și nu v-a autorizat să primiți rezultatele direct, nu vă vom transmite rezultatele de laborator direct, cu excepția unor situații excepționale.

Rezultatele testelor de laborator pot fi lipsite de sens sau pot induce în eroare în absența altor constatări ale medicului dumneavoastră. În plus, legea ne împiedică să eliberăm rezultate dacă există o probabilitate rezonabilă ca acest lucru să ducă la vătămare (inclusiv posibilitatea automedicației). Din toate aceste motive, accesul poate fi întârziat. Vă încurajăm să discutați rezultatele testelor de laborator direct cu furnizorul dvs. de asistență medicală.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda