Întrebări frecvente în timpul recoltării analizelor

Întrebări frecvente în timpul recoltării analizelor
  • Cât timp va trebui să aștept la un laborator și la un centru de servicii medicale?

  • Ce îmi va solicita laboratorul să fac?

  • Cât va dura testul?

  • Doare procesul de recoltare a sângelui?

  • Putem colecta exemplare de la sugari și copii?



Cât timp va trebui să aștept la un laborator și la un centru de servicii medicale?

Timpii de așteptare variază pe parcursul zilei. Cel mai aglomerat, este de obicei dimineața până la aproximativ 10:30. Acest lucru se datorează faptului că pacienții nu pot consuma alimente sau lichide înainte de analize și ajung de obicei cât mai devreme posibil.

În cazul în care testul nu trebuie făcut pe stomacul gol se poate ajunge, atât dimineața cât și după-amiaza, astfel timpul de așteptare poate fi mai mic.

Ce îmi va solicita laboratorul să fac?

Rolul dvs. în efectuarea unui test de laborator este de a furniza un specimen care va fi analizat într-un laborator. Specimenul pe care îl furnizați ar putea fi o cantitate mică de lichid corporal, cum ar fi sânge, salivă, material seminal urină, sau o probă de scaun sau păr.

Puteți fi siguri că personalul Clinica Sante va face procesul de colectare a specimenelor cât mai sigur, rapid și confortabil posibil, protejându-vă în același timp demnitatea și intimitatea.

Cât va dura testul?

În general, extragerea sângelui sau colectarea urinei durează aproximativ cinci până la zece minute. Pentru unele teste, trebuie să stați mai mult în centrul de analize sau este posibil să trebuiască să vă întoarceți după o perioadă în care nu mâncați sau nu beți.

Doare procesul de recoltare a sângelui?

Personalul nostru este instruit profesional pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil pe tot parcursul procesului de colectare.

Dacă aveți îndolieli, tehnicienii noștri de laborator vor face tot posibilul să vă simțiți comod în timpul recoltării.

Putem colecta exemplare de la sugari și copii?

Personalul Clinica Sante este instruit profesional pentru a se asigura că toți pacienții, inclusiv bebelușii și alți pacienți care pot avea nevoi speciale, se simt confortabil pe tot parcursul procesului de colectare.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda