Clinica Sante Botoșani
Primăverii

Adresa

Str. Primăverii, nr. 22, Botoșani, Botosani

Program

L-V: 07:00 - 15:30

Telefon

0331 404 450

În acest centru de recoltare veți interacționa cu personal medical specializat în recoltarea probelor atât de la adulți, cât și de la copii. Analizele medicale se lucrează cu grijă și profesionalism în laboratoare Clinica Sante, acreditat RENAR.
 
 
Program

Programul de recoltare este în intervalul orar 07:00 - 11:00. Programul poate însă varia de la centru la centru. Vă rugăm să contactați personalul din locație la numarul de telefon 0237 641 875 pentru a vă oferi mai multe informații.

 
 
asigurări

Laboratoarele Clinica Sante efectuează analize medicale în parteneriat cu următoarele companii private de asigurări: Allianz Țiriac, Uniqua Asigurări, Generali, Signal Iduna, Europ Assistance.

Analize Medicale Allianz Tiriac Analize Medicale Uniqa Asigurari Analize Medicale Europ Assistance Analize Medicale Generali Asigurări Analize Medicale Signal Iduna

Ghid de recolare analize

In momentul in care va prezentati pentru recoltarea analizelor, va rugam sa respectati urmatoarele recomandari:

De ce Clinica Sante?

Acoperire la nivel national

Suntem prezenti in 38 de judete, unde de altfel suntem si lider de piata. Ne dezvoltam continuu pentru a fi aproape de toti pacientii nostri.

Preturi accesibile

Scopul nostru este oferirea de servicii medicale de laborator la preturi accesibile si de cea mai buna calitate.

Peste 20 de ani experienta

Clinica Sante a fost infiintata in anul 1995 si inca de atunci ne-am organizat intru imbunatatirea relatiei cu pacientii.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.