Pachet de baza – Pediatric 1

Reducere -20%
111 Lei   89 Lei

Termen de execuție

  • 1 zi lucrătoare


​​​​​​

  • Hemoleucograma completă
  • VSH

  • Calciu seric total

  • Magneziemie

  • Sideremie

  • Examen sumar urină+sediment

Acest profil de analize de biochimie cuprinde o serie de investigații care permit evaluarea modului în care funcționează diferite organe. Testele se efectuează a jeun (pe nemâncate) și sunt obligatoriu completate de hemoleucograma completă. 

Hemoleucograma completă este un test de screening pentru evaluarea stării de sănătate care oferă informații despre numărul și calitatea celulelor albe (leucocite), celulelor roșii (eritrocite sau hematii), trombocitelor (sau plachete). Este un test esențial pentru screening-ul/monitorizarea anemiei, al alergiilor, al infecțiilor.

VSH sau rata de sedimentare a eritrocitelor, este un test de sânge care poate oferi informați despre existență unei inflamații în corp. Această analiză nu este un instrument de diagnostic de sine stătător, dar vă ajuta medicul să diagnosticheze sau să monitorizeze progresul unei boli inflamatorii.

Calciul seric total este un test util pentru diagnosticarea și monitorizarea mai multor tipuri de afecțiuni care afectează oasele, rinichii, sistemul digestiv și glandele paratiroide.
Magneziul este un electrolit implicat în mai multe funcții din corp: controlul tensiunii arteriale, reglarea glicemiei, funcționarea adecvată a sistemului nervos, muscular și a inimii.

Sideremia este o investigație prin care se măsoară nivelul de fier din organism. Fierul este un mineral esențial pentru funcționarea celulelor roșii, care transportă oxigenul prin sânge. Un nivel prea scăzut de fier în sânge poate indica anemie, iar un nivel prea crescut de fier poate indica hemocromatoză.

Examenul sumar de urină este o analiză prin care urina este analizată din punct de vedere fizic (densitate, culoare, aspect), biochimic (pH, glucoză, bilirubină, urobilinogen, proteine, glucoză, hematii, leucocite, nitriți, corpi cetonici) și microscopic (sedimentul urinar). Este o analiză utilă pentru screeningul general al stării de sănătate și pentru diagnosticarea și monitorizarea a numeroase boli.

  • Review-uri (0)

Scrie un review


close

Pachet de baza – Pediatric 1

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda