Profil de analize prenupțiale III (complex)

Reducere -12%
267 Lei   234,96 Lei

Termen de execuție

  • 2-3 zile lucrătoare

  • RPR cantitativ
  • Testare HIV: anti HIV 1+2/Ag. p24 HIV-1
  • Anticorpi anti-HCV
  • Antigen HBs
  • Determinare grup sanguin Rh
  • Determinare grup sanguin AB0
Pachetul include investigațiile standard necesare pentru eliberarea certificatului prenupțial (pentru screeningul infecției cu HIV și a sifilisului), dar și investigații suplimentare pentru screeningul infecției cu virus hepatic B, virus hepatic C și determinarea de grup sanguin și Rh. Rezulatele se vor elibera în 2-3 zile lucrătoare, dacă nu sunt necesare teste de confirmare suplimentare.
Investigația RPR este efectuată prin metodă imunoturbidimetrică automată, iar rezultatul este cantitativ și este exprimat în unități ”RU” (factor de conversie: 1 RU = 0.4 IU).
Infecţia cu HIV poate fi asimptomatică (majoritatea pacienţilor nu prezintă semne clinice, până la 10 ani de la momentul infectării) sau se poate asocia cu o varietate de sindroame clinice nespecifice.
Anticorpii HIV și testarea antigenului HIV (p24) sunt teste pentru depistarea și diagnosticarea infecțiilor cu HIV.
Analiza  “Testare HIV: anti HIV 1+2/Ag. p24 HIV-1”, se efectuează metode imunoenzimatice (CLIA sau ELISA), cu un kit de generația a-IV, COMBO, care determină prezența anticorpilor anti-HIV I, anticorpilor anti-HIV II precum și a antigenului p24 HIV I.  Sensibilitatea testului este de 100%, iar specificitatea este >/= 99.5%. Detecţia simultană a antigenului şi anticorpilor are drept rezultat o sensibilitate clinică mai mare în faza precoce de seroconversie.
Testarea se poate face începând cu ziua 12-26 după posibila contactare a infecției cu virusul HIV.
Antigenul HBs este important din punct de vedere al diagnosticului, poate fi detectat prin diverse metode imunoenzimatice (ELISA/CLIA) permite punerea diagnosticului de infectie hepatică cu virus B.
Virusul hepatic C (HCV) determină hepatita acuta si boli hepatice cronice (la 80% dintre persoanele infectate), incluzand ciroza hepatica (la 10-20% dintre persoanele infectate) si hepatocarcinom (la 1-5% dintre persoanele infectate).
Perioada de incubare a virusului, pana la aparitia simptomelor clinice, este de 15-150 de zile. Investigația ”Anti-HCV”, detecteaza anticorpii impotriva virusului hepatitei C (HCV) în sânge.
Cunoasterea grupei sanguine si a Rh-ului ambilor parteneri care vor realiza un cuplu prin căsătorie este foarte importantă pentru evaluarea unei posibile incopatibilități de Rh și/sau de grup sanguin în timpul sarcinii.
 
  • Review-uri (0)

Scrie un review


close

Profil de analize prenupțiale III (complex)

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda