Profil risc cardiovascular

Reducere -12%
262 Lei   230,56 Lei
Recoltare Gratuită

Termen de execuție

  • 1-3 zile lucrătoare

Profilul de risc cardiovascular este un prim pas pentru reducerea riscului de boli de inimă, deoarece vă oferă o imagine importantă a stării actuale de sănătate, a inimii dumneavoastră.

Prin acest profil beneficiați de următoarele investigații esențiale în monitorizarea stării dvs. de sănătate:

1. Profil lipidic (Colesterol seric total, HDL cholesterol, LDL cholesterol, VLDL cholesterol, Lipide totale, Trigliceride)

Colesterolul este o substanță de consistență ceroasă care este utilizată de organism pentru a ”construi” celule și a sintetiza diferite substanțe. Nivelul de colesterol seric este crescut în hiperlipoproteinemii ereditare și în numeroase boli metabolice, însă de cele mai multe ori este rezultatul stilului nesănătos de alimentație.Trigliceridele și colesterolul sunt tipuri diferite de grăsimi: trigliceridele stochează caloriile neutilizate și sunt rezerva de energie, iar colesterolul este folosit în sinteza celulelor și a anumitor hormoni.Nivelul crescut de colesterol și de trigliceride nu se manifestă prin simptomatologie și poate fi pus în evidență doar prin analize de sânge.
 

2. NT-proBNP este un hormon produs de inima ta. N-terminal (NT) -pro hormon BNP (NT-proBNP) este un prohormon non-activ care este eliberat din aceeași moleculă care produce BNP. Atât BNP cât și NT-proBNP sunt eliberate ca răspuns la schimbările de presiune din interiorul inimii. Aceste modificări pot fi legate de insuficiență cardiacă și alte probleme cardiace. Nivelurile cresc când insuficiența cardiacă se dezvoltă sau se înrăutățește, iar nivelurile scad atunci când insuficiența cardiacă este stabilă. În cele mai multe cazuri, nivelurile BNP și NT-proBNP sunt mai mari la pacienții cu insuficiență cardiacă decât persoanele care au o funcție cardiacă normală.

 

3. Ck-MB O enzimă musculară găsită în inimă și mușchi. CK-MB crescută se observă cu leziuni musculare cardiace. CK-MM crescută se observă cu leziuni musculare scheletice. Exercitarea intensă, ridicarea greutății, procedurile chirurgicale, dozele mari de aspirină și alte medicamente pot ridica CK. Poate crește atunci când utilizați medicamente pentru reducerea colesterolului.

 

4. Proteina C Reactiva HS (high sensitive)  este un biomarker al inflamatiei. Concentratiile serice ale CRP HS cresc rapid (chiar mai mult de 100 de ori) ca raspuns la inflamatie sau leziuni tisulare.Dozarea CRP HS este mult mai specifica decat dozarea CRP in inflamatiile cronice. CRP HS este recomandat de multiple ghiduri ca si biomarker pentru evaluarea riscului de ateroscleroza.

  • Profil Cardiovascular
  • Accesarea rezultatelor on-line
  • Interpretarea rezultatelor
  • Ghid de recoltare (recomandări)
  • Analize într-un laborator privat, certificat și acreditat
  • Companii private de asigurări
  • Review-uri (0)


 
Rezultatele analizelor sunt disponibile în trei paşi simpli:
1. Identificaţi codul unic de pe buletinul de analize;
2. Accesaţi secţiunea REZULTATE;
3. Completaţi cele două câmpuri (CNP şi Cod Buletin), autentificați-vă şi vizualizaţi istoricul vizitelor la laborator.
Interpretarea rezultatelor se face în context clinic.

În momentul in care va prezentati pentru recoltarea analizelor, va rugam sa respectati urmatoarele recomandari:

În centrele de analize interacționați cu personal medical specializat în recoltarea probelor atât de la adulți, cât și de la copii. Analizele medicale se lucrează cu grijă și profesionalism în laboratoare Clinica Sante, acreditat RENAR.

Laboratoarele Clinica Sante efectuează analize medicale în parteneriat cu următoarele companii private de asigurări: Allianz Țiriac, Uniqua Asigurări, Generali, Signal Iduna, Europ Assistance, Asirom, Medoc.
Analize Medicale Allianz Tiriac Analize Medicale Uniqa Asigurari Analize Medicale Europ AssistanceAnalize Medicale Generali AsigurăriSignal IdunaAsirom
Medoc

Scrie un review


close

Profil risc cardiovascular

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda