Test pentru detectia cantitativa IgE specifice alergii (Allergy Explorer) - ALEX 2

Reducere -12%
750 Lei   660 Lei

Termen de execuție

  • 3 zile lucrătoare

Testul Allergy Explorer (ALEX 2) este un test multiplex de diagnostic în vitro, extrem de util pentru depistarea alergiilor. Acesta măsoara simultan cantitativ alergenii IgE specifici (sIgE) și semi-cantitativ IgE total (tIgE). Testul ALEX 2 conține un panel vast, de 295 de alergeni și astfel se poate obține un profil alergologic 100% complet.

Testul ALEX 2 utilizează tehnologia cu nano-particule macroarray, cu exatracte de alergeni și alergeni moleculari înalt purificați, cuplați la nano-particule, depuse în mod sistematic pe faza solidă rezultând o matrice macroscopică.

Allergy Explorer (ALEX 2) este un instrument de diagnostic util, mai ales în cazul pacienților polisensibilizați.

Număr de alergeni/test: Fiecare test reprezintă o matrice cu peste 117 extracte alergenice (inhalatorii, alimentare, venin insecte) și peste 100 alergeni moleculari, inclusiv markeri de risc.

Protocolul testului ALEX 2 integrează și un inhibitor pentru CCD (Cross-reactive Carbohydrate Deteminants) în timpul incubării, fapt ce ușurează interpretarea rezultatelor la pacienții cu CCD pozitiv și crește specificitatea testului.

Calibrarea este automată și constă într-o ajustare față de o curba standard IgE, prezentă pe fiecare cartuș de testare. Parametrii de calibrare sunt specifici pe lot și  sunt incluși în codul de bare.

Parametrii curbelor pentru fiecare lot sunt ajustați prin testare internă de referință față de un preparat seric testat pe ImmunoCAP pentru IgE specifice față de mai multi alergeni. Rezultatele ALEX 2 sunt indirect trasabile față de preparatul de referință al OMS 75/502 pentru IgE total.

Evaluarea rezultatelor se realizează automat cu ajutorul software Raptor MADx, care generează automat un raport  personalizat cu rezultate pentru pacient.

Testul ALEX 2 (la fel ca și toate testele IgE specific) nu este un test de screening general, adică dacă pacientul nu a intrat în contact în ultimele 14 zile cu alergenii testați, rezultatul va fi negativ.

Testul nu poate indica o predispoziție pentru anumite alergii sau o posibilă alergie neluând contact cu alergenii testați.

  • Promoția lunii
  • Review-uri (0)

 

Scrie un review


close

Test pentru detectia cantitativa IgE specifice alergii (Allergy Explorer) - ALEX 2

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda