Pachet de baza secretii genitale femei

Reducere -19%
185 Lei   150 Lei


În seria investigațiilor ginecologice recomandate se regăsesc cultura din secreție vaginală și examenul microscopic din secreție vaginală.

Cultura secreției vaginale este analizată în laborator cu scopul de a identifica posibile infecții bacteriene și fungice.

Examenul microscopic pe frotiu este un test simplu, nedureros și rapid care poate stabili cauza pentru o serie de afecțiuni ginecologice care modifică secrețiile vaginale.

Cea mai frecventă afecțiune ginecologică este vaginita. O modificare a cantității, culorii sau mirosului secreției vaginale, apariția unei iritații, mâncărimii sau arsuri se pot datora unui dezechilibru al bacteriilor sănătoase din vagin, ceea ce duce la vaginită.

Cele mai frecvente cauze ale vaginitei la femeile simptomatice sunt de natură bacteriană (40-45%), fungică (sau candidoza vaginală) (20-25%) și trichomoniaza (15-20%). 7-72% dintre femeile cu vaginită pot rămâne nediagnosticate.

Infecțiile vaginale se împart în cele fără transmitere sexuală (candidoza, vaginita bacteriană) și cele cu transmitere sexuală: (Tricomoniaza, Chlamydia, Gonoreea).

Examenul Babeș-Papanicolau în mediu lichid este una dintre metodele sigure de screening pentru cancerul cervical.

  • Review-uri (0)

Scrie un review


close

Pachet de baza secretii genitale femei

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda