*Coprocultura - identificare bacteriana (gratuit antibiograma, daca este necesar) - procesare automata cultura bacteriana și antibiograma

Reducere -10%
55 Lei   49,50 Lei
Recoltare Gratuită

Termen De ExecuțIe

  • 3 zile lucrătoare

Această analiză se recoltează în centrele din Municipiile Bacău, Brașov și București

 

Examenul coproparazitologic este o metoda de lucru utilizată în scopul detectării și identificării paraziților intestinali. Graviditatea bolii produse de parazit este condiționată atât de virulenta acestuia, de intensitatea infestării cat și de capacitatea de apărare a gazdei. Din interacțiunea dintre mecanismele de agresiune, respectiv de aparare ale celor două categorii de organisme pot apărea fie stari asimptomatice (la așa numiții „purtători sănătoși”, cu manifestări clinice minore, la organisme imunocompetente), fie forme foarte grave de boală (la organisme imunoincompetente).

Examenul coproparazitologic concentrat este utilizat pentru detectarea paraziților cu localizare intestinală (protozoare, helminți). Examenul furnizează date despre prezența unor eventuale elemente parazitare (chisturi, ouă) la nivel microscopic.

Procedura de concentrare separă paraziții de debriurile din materiile fecale și sporește șansa de depistare a paraziților, în special în cazul în care numărul acestora este redus. Tehnica utilizată este cea de sedimentare cu acetat de etil.

Pentru o creștere a eficienței examenului coproparazitologic și o diagnosticare cât mai corectă a infestărilor parazitare cu localizare intestinală este recomandată efectuarea a 3 examene coproparazitologice, la interval de 7-10 zile.

  • Review-uri (0)

Scrie un review


close

*Coprocultura - identificare bacteriana (gratuit antibiograma, daca este necesar) - procesare automata cultura bacteriana și antibiograma

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.