"5 Pentru Sănătate": Pachet de analize pentru prevenția și monitorizarea sănătății copiilor

Reducere -25%
447 Lei   335,75 Lei
Recoltare Gratuită

Termen De ExecuțIe

  • 1-3 zile lucrătoare

Această campanie, marca Clinica Sante, este dedicată copiilor și părinților și vine în sprijinul acestora cu un set de analize importante pentru monitorizarea dezvoltării sănătoase a celor mici.

Bate palma pentru sănătatea celor mici! 

Alege pachetul de analize "5 Pentru Sănătate", alege prevenția, nu tratamentul!

Pachet disponibil în recepțiile Clinica Sante din Jud.Bacău, Botoșani, Brăila, Galați, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui, Vrancea.

 

 

1. Hemoleucogramă completă

Este un test screening esențial în diagnosticul și monitorizarea bolilor hematologice

2. Imunogramă (IgA, IgE, IgM, IgG)

Când bacteriile, paraziții sau virusurile ne invadează organismul, o proteină numită imunoglobulină (anticorp) încearcă neutralizarea acestor substanțe străine și împiedică reproducerea lor. Imunograma este capabilă să depisteze cantitatea de imunoglobuline din sânge și să stabilească dacă organismul este afectat de o boală.

3. Functia hepatică (TGO, TGP, FA)

Ficatul este un organ esențial care ne ajută în metabolizarea substanțelor, care ne pot afecta dacă nu ar exista bariera hepatică - este “stația noastră de epurare a deșeurilor” preluând tot ce este nociv în organismul uman și transformând în compuși ce pot fi eliminați prin scaun sau urină, fără a afecta restul organelor sau țesuturilor care le mai au de parcurs pâna la eliminarea lor din organism.

4. Factorii inflamatori (VSH, ASLO cantitativ, Proteina C reactiva cantitativă, Fibrinogen)

Într-o boală inflamatorie, mecanismul declanșator este inflamația. Principalele grupe de boli inflamatorii sunt: reumatismul articular acut al cărui debut este în copilărie, poliartrita reumatoidă, artropatie psoriazică, artrite reactive, sindromul Reiter. Unul dintre principalii vinovați de apariție a acestor maladii este sistemul imunitar slăbit.

5. Vitamine & Minerale (Calciu, Magneziu, Fier, Vitamina B12, 25 hidroxi vitamina D)

Vitaminele au rol în întarirea imunității, în procesul de creștere și dezvoltare osoasă, a dinților și au rol antioxidant. De aceea, în momentul în care în corpul uman există un deficit al uneia sau al mai multor vitamine, atunci pot apărea diferite probleme de sănătate (stări de letargie, vulnerabilități crescute la infecții și alte complicații mai serioase).

 

  • Review-uri (0)

Scrie un review


close

"5 Pentru Sănătate": Pachet de analize pentru prevenția și monitorizarea sănătății copiilor

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda